Apparaten en accessoires
Kabeljauw in tomatensaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
uien gehalveerd80 g
-
rode paprika's in stukken200 g
-
tomaten in stukken500 g
-
gemalen peper en iets meer om te bestrooien½ tl
-
gemalen cayennepeper2 - 3 snuifjes
-
paprikapoeder1 tl
-
olijfolie en iets meer om te bakken30 g
-
water120 g
-
tomatenpuree30 g
-
zout en iets meer om te bestrooien1 tl
-
verse tijm2 takjes
-
kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)600 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
-
citroen in schijfjes1
-
stokbrood in sneetjes, om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
728.8 mg
Eiwitten
29.6 g
Calorieën
1291.8 kJ /
308.7 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
13.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mallorcaanse vissoep
40min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Gegratineerde coquilles
25min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min